PIS AMB ENCANT AL COR DE GUINARDO - Ref. TU1044ML

Oferta 349.500€

349.500€
88 M²
3
2

PIS AMB ENCANT AL COR DE GUINARDO

Pis molt especial al bonic barri del Guinardó. Molt assolellat, orientat a Tarragona, a pati d´illa. Ens ofereix una lluminositat inusual en un primer alçada. Trobem un generós saló, molt ampli, tranquil, amb gran finestral exterior on poder relaxar-se en aquests moments tan complicats d'incertesa. El saló comparteix espai amb el menjador acollidor. Des del saló menjador, accedim a l'habitació principal, també exterior com el saló, disposada amb espaiosos armaris de paret, amb la seva petita zona privada que es pot fer servir com a racó de lectura o recuperar l'ús de terrassa. Un distribuïdor amb armari encastat per a roba blanca, ens dóna accés al bany complet de la vivenda ia una de les dues habitacions restants; doble, amb armaris de paret i finestra a celobert. Igual que aquesta habitació, l'altra habitació individual respira al mateix celobert. La cuina, còmoda, amb finestra a pati interior, compta amb una pràctica zona d'aigües. Finalment trobem un bonic lavabo de cortesia. A peu de carrer, tenim el pàrquing, amb una plaça per a cotxe gran, de fàcil accés (no inclòs al preu), i darrere del taulell del porter, se'ns ofereix un ampli traster comunitari on poder guardar bicicletes, skates o similars . Immoble molt ben connectat amb transport públic i proper a serveis, comerços i centres mèdics. Si desitja un immoble elegant, còmode i alegre per viure amb la família, deixi de buscar, l'acaba de trobar.

Descarrega la nostra APP:

Per Android: Link

Per IOS: Link

Informació

Referencia
TU1044ML
Província
BARCELONA
Població
Barcelona
Zona
El Guinardo
Construïts
88 m²
Superfície útil
80 m²
Preu
349.500€ 380000€
Conservació
Entrar a viure
Dormitoris simples
1
Dormitoris dobles
2
Baños
1
Condícies
1
Garatge
Si
Aire condicionat
Si
Planta
1

Característiques

Garatge
Ascensor
Armaris de paret
Moblat
Luz
Aigua

Mapa

C.I.

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año):
Emissions (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Poc eficient

En tràmit

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.

Formulari de contacte

Propietats similars

Venta
pis en barcelona · pedralbes 0€
Pis
Barcelona
Pedralbes
4
4

Ref. CHV1089

Venta
pis en barcelona · sant-gervasi---galvany 0€
Pis
Barcelona
Sant Gervasi - Galvany
6
6

Ref. CHV1180

Destacada
Venta
pis en barcelona · dreta-de-leixample 0€
Pis
Barcelona
Dreta de l´Eixample
3
4

Ref. CHV1342

<a class="et_pb_button et_pb_custom_button_icon et_animated et_pb_button_1 et_pb_module et_pb_bg_layout_dark zoom buttonVolver" href="javascript:history.back()" style="animation-duration: 1000ms; animation-delay: 0ms; opacity: 0; animation-timing-function: ease-in-out; transform: scale3d(0.5, 0.5, 0.5);">Tornar</a>