Qui som

La teva immobiliària d’alt standing a Barcelona

Coneix-nos

Chrysol Value Real Estate és una empresa immobiliària ubicada a Barcelona, amb domini del sector immobles adquirits després de més de 20 anys d’experiència.

Chrysol Value Real Estate proporciona un equip únic de col·laboradors (comercials, advocats, arquitectes, etc) per assessorar-li en la compra venda o lloguer del seu immoble, garantint la màxima professionalitat i coneixement del mercat

Chrysol Value Real Estate

Com a part de la seva filosofia corporativa destina un 1% de la facturació a associacions sense ànim de lucre.

Gestionem el seu patrimoni de la manera més eficaç amb un equip qualificat i professional.

Les nostres principals àrees d’activitat són:

  • RESIDENCIAL: Chrysol Value Real Estate us ajudarà en tot el procés de compra, venda o lloguer del vostre habitatge d’una forma eficient i discreta adaptan-se a les seves necessitats i sempre amb un servei personalitzat.
  • OFICINES: l’ajudem a trobar la millor ubicació per al seu negoci.
  • INVERSIÓ: si vol vendre o comprar edificis a Barcelona o Madrid. Chrysol pot valorar la seva propietat i oferir-li assessorament tècnic i jurídic en totes les etapes del procé, màximitzant la rendibilitatdels seus actius.
  • LOCALS: localitcem les millors ubicacions per a operadors en expansió o reubicació a les millors zones comercials i donem assessorament a grups d’inversió en la localització i compra de locals comercials en rendibilitat.
  • ALTRES: valoració i gestió d’actius i patrimoni vertical.

Chrysol Value Real Estateaporta un valor afegit en la inversió immobiliària d’alt standing.Una àmplia selecció d’immobles de luxe a Barcelona.

Gestionem la recerca de la seva propietat assegurant:

R

Professionalitat

R

Experiència

R

Coneixement del mercat

R

Estalvi de temps

R

Velocitat

R

Discreció i especialització